Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat

Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat

A modern háziasszony számára a mosás sokkal könnyebbé vált, mint például nagymamák és anyák számára. Az "intelligens" mosógépek nem ritkák, és a mosogatásra szánt termékek választéka egyszerűen hatalmas. Azonban még ma is, a fényes reklámhírek ellenére, a ruhadarabok szennyeződését nem lehet nyomon követni, csak a mosógép mosásával. És mi a helyzet a mosószerekkel kapcsolatos kémiai adalékanyagokkal, különösen akkor, ha a baba ruháit vagy allergiáit meg kell mosni?

Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat

Más szavakkal, a jó mosószernek kémiailag biztonságosnak kell lennie (jobb, ha természetes összetevőkből készül), de ugyanakkor jó a ruhákkal szembeni szennyeződés és szennyeződés kezelése. Kívánatos, hogy egy ilyen "csoda-remedy" ára ne sújtsa túlságosan a pénztárcát.

Ha hasznos ajánlásokat olvas a weboldalakon, vagy megvizsgálja az "otthoni kézművesek" fórumainkat, akkor sokszor tanácsot találhat az anti-pyatin használatával a foltok eltávolítására. Jellemzője, hogy nagyon hatékony eszköz a textíliák foltainak eltávolítására és eltávolítására, gyakran említve olyan előnyöket, mint a kompozíció természetes összetevői és a költségvetési ár. Tehát mi ez a mosószer - Antipyatin szappan?

A gyártóról

A teljes Antipyatin termékcsalád teljesen hazai termék. Az alkotó és a gyártó a Leningrádi régió LLC Trading House NHK cég.

Sok éven át a TD NHK biztosítja a vevőt a higiéniai, kozmetikai, háztartási vegyszerek, háztartási cikkek eszközével. A cég által létrehozott első termék Antipyatin szappan.

A Antipyatin termékek márkája és vonalai

A detergensek, folteltávolító szerek, amelyeket az "Antipyatin" névvel egyesítenek, a gyártók névjegykártyáját hívják. A márka 1997-ben létrehozott Antipyatin szappan már évek óta népszerű termék, mind Oroszországban, mind a szomszédos országokban.

Ma az LLC TD NHK az Antipyatin védjegy alatt mosogatószereket kínál a hostessek számára. Még Antipyatin szappan is létezik többféle formában: kétféle epe alapú folteltávolító (aromás illattal vagy anélkül), fehér vászon és gyermekruházat számára.

A klasszikus ropogós szappan mellett ez a védjegy gyártja az erősítő mosóport, az oxigénfestékeltávolító szereket, az aeroszolokat a szennyeződés eltávolítására és még sok minden más.

Azon felhasználók számára, akik nem csak hatékonyak, hanem természetes összetevőket tartalmazó, olcsó mosószereket is használnak, az Antipyatin szappan tökéletes. A folteltávolító összetétele tartalmaz epét, glicerint, zsírsavak nátriumsóit, nátrium-kloridot, nátrium-hidroxidot, tetranátrium-etidronátot.

Fehér vagy színes - milyen ágyneművel használhatja ezt az eszközt?

A különböző típusú folteltávolítókról és védjegyekről gyakran elmondható, hogy a szennyezés megsemmisítésével együtt bizonyos negatív hatásúak lehetnek bizonyos textíliák szerkezetére vagy színére is. Igen, és egy adott eszköz tisztító tulajdonságairól legjobban megítélhető, hogy mennyire pozitív a visszajelzés a fogyasztókról az eszközről a negatívnál.

Milyen univerzális és hatékony lehet nevezni szappan "Antipyatin"? A mosodai mosószerről szóló vélemények szerint a szappan hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a verejtéktől, a teától, a gyümölcsektől és a bogyós gyümölcslevektől, a vértől, a tintától, a csokoládéktól, a fűért, a kávéért, a zsírért és az olajtól, a rozsdától és még sok minden mástól. . Az "antipyatin" jól illeszkedik a makacs piszoktól a galléron, a bilincseken és a zoknokon.

Ha sokoldalúságról beszélünk, akkor a klasszikus szappan a természetes epének tartalmával tökéletes mindenféle anyaghoz, beleértve azokat is, amelyek gondos kezelést igényelnek: len, pamut, szintetikus, selyem, gyapjú stb.

A másik kérdés az, hogy Antipyatin szappan használható-e a színezett szövetek foltjainak eltávolítására. A természetes epének, amely a szappan hatóanyaga, a legtöbb esetben nem okoz molting színt. Azonban, mint minden más folteltávolító esetében, bölcs dolog lenne ellenőrizni a Antipyatin hatását az első használat előtt egy feltűnetlen ruhadarabon.

A mosószer további előnye, hogy a szappan nem veszíti el hatékonyságát hideg vízben. Ez lehetővé teszi a víz hőmérsékletét bármilyen típusú textília mosásához.

Biztonság

Az antipyatin folteltávolító gyártója hangsúlyozza a mosószer összetevőinek összes abszolút hipoallergén hatását. Mit jelent ez a fogyasztó számára? A szappan, amely nem okoz allergiás reakciót, szinte bármilyen ruhanemű mosására használható, beleértve bármilyen korú gyermekek és túlérzékenység esetén is.

Egy másik tisztázás: a klasszikus szappanfesték eltávolító recept különlegessége egy különös illat, amely epét hoz a termék összetételében. Ahhoz, hogy elhúzódjon, a cég szappant is termel a citrom illatával, azaz ízzel. A "Antipyatin" összetételének természetessége ellenére, gyermekek vagy allergiás reakciókra szánt ruhák mosásához ajánlott "Antipyatin" baba szappant használni.

Hogyan kell mosni "Antipyatin"

Hogyan lehet eltávolítani az összetett foltokat a "Antipyatin" szappan használatával? A foltok és szennyeződések eltávolítására vonatkozó utasítások meglehetősen egyszerűek: a ruházat "problémás" területét bőséges vízzel, közepesen meleg hőmérsékleten kell nedvesíteni. Ezután a szennyeződés helyének megfelelően kell lennie, és nem szükséges dörzsölni a szövetet. A szappanos anyagot 15 percig hagyni kell, majd alaposan mossa le vagy öblítse le, meleg vízzel is.

Ha a folt vagy a szennyeződés nem teljesen eltűnik, a teljes leírt eljárás könnyen megismételhető.

Egy másik módszer a fehérítő ruhákra vonatkozik. "Antipyatin" a fehér dolgokra - olyan eszköz, amely visszaadhatja a szürke vagy elszíneződött szövet tisztességes megjelenését. Ehhez teljesen nedvesnek kell lennie, a habzás és a habzás 15-20 percet vesz igénybe. Utána - mossuk le - kézzel vagy mosógépben, és fokozzuk az effektust, ugyanazzal a termékcsaláddal adhatunk hozzá mosógélt.

Néha van egy ilyen kérdés: "Lehetséges, hogy a szappanfesték eltávolítót a gépi mosáshoz használják?" "Antipyatin" szappan született meg a kézmosás után. Jobb, ha nem kockáztatja meg, hanem antipyatin mosószereket, amelyeket kifejezetten mosógépekhez terveztek. Például a mosópor.

Meg lehet vitatni, hogy az Antipyatin szappan ára "csekk és ellenőrzés" azoknak, akik azt állítják, hogy a jó nem lehet olcsó. A mosószer kiskereskedelmi költsége 20 rubelből indul, és elérte a 35-40 rubelt. Érdemes megjegyezni, hogy más képviselői a mosószerek nem sokkal drágábbak, mint Antipyatin szappan - az ára nem haladja meg a 150 rubel.

Related news

  • Strictly Come Dancing’s Chelsee Healey: I regret having a boob job
  • Wes Scantlin Gives Bomb Squad Major Headache
  • Nadia Sawalha slams Lynda Bellingham’s widower for bizarre ghost sex’ comments
  • Kate Beckinsales Overzealous Fan Allegedly Followed Her Cross-Country, Threatened to Stab Her (UPDATE)
  • Which is better to buy used Mercedes Vito or Volkswagen Transporter from the new series - from 2003g. Or maybe Opel Vivaro
  • Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat Szappan Antipyatin: használati utasítás, összetétel, hatékonyság és felülvizsgálat